בראנץ שישי

יום שישי הוא הזמן המושלם לבראנץ' מפנק.

מזנון עשיר, בריא וטעים, מגוון סלטים וממרחים, לחמים ,קישים, מאפים ועוגות ולא פחות חשוב האוויר והאווירה.

כל הטוב הזה מתרחש באווירה אירופית במרכז הארץ, בוילה וילהלמה, במושב בני עטרות, בבית  טמפלרי רחב ידיים. הסועדים ישובים בחדרים המקוריים, בעלי הרצפות המצוירות, או על המרפסת הקסומה הצופה אל הכרמים וכמובן במדשאה המטופחת. בנוסף, במרתף הבית ממוקם מרכז המבקרים של יקב וילה וילהלמה, בו מתקיימות טעימות היין והדרכות לקבוצות, אבל לא רק

אלו מכם שאוהבים את השמש המלטפת מוזמנים לשבת על הדשא על מחצלת (או כיסא נוח...) עם יין מהיקב וליהנות מפינה שקטה משלכם, רק מספר דקות מתל אביב.

כמו באירופה, לא תוכלו לוותר על  טעימה מיינות היקב, המתיישנים בסגנון העולם הקלאסי. היקב ממוקם בצמוד למבנה ומייצר יינות אדומים, לבנים ויינות קינוח נהדרים. אתם מוזמנים לטעום בזמן, או עם סיום הבראנץ' וכמובן לקנות הביתה לארוחת שישי.

לוילה וילהלמה ניתן להגיע לבראנץ' שישי בזוג, או בקבוצה - אצלנו יש מקום לכולם והחדרים השונים בבית הטמפלרי מאפשרים אינטימיות ופרטיות. ניתן גם לערוך אירועים .בבית עצמו, או באסם  ששומר, שופץ והיום הוא אולם יפהפה

 

מומלץ להזמין מקום מראש בטלפון 050-9712193 / 03-9721988

מחיר למבוגר 95 ש"ח

מחיר לילד עד גיל 10 60 ש"ח

נקבל אתכם בהרבה שמחה ואהבה

צוות וילה וילהלמה         

 

היקב - VILLA WILHELMA

VILLA WILHELMA WINERY

- יקב וילה וילהלמה -

אווירה אירופאית במרכז הארץ

גיל ומוטי גולדמן, דור שני לכורמים, הקימו את היקב בשנת 2001, בוילה טמפלרית. המדשאות רחבות הידיים והבית העתיק על תקרותיו הגבוהות, חדריו הרבים ומרצפותיו העתיקות והמצוירות הם מקום שלו ומקסים לכל אירוע. עם סבלנות אין קץ מייצרים ביקב יינות מתיישנים בני עשר שנים ויותר. בוילה עצמה בית קפה ובראנצ'ים, מרכז מבקרים הממוקם במרתף היין הישן ואנשים עם סיפורים שתרצו לשמוע עוד ועוד...
ז'אן ז'אק רוסו, הפילוסוף הצרפתי נהג לומר: "הסבלנות מרה, אך פירותיה מתוקים". זו בדיוק הפילוסופיה של יקב וילה וילהלמה, על פיה יש להעניק ליין את מידת הסבלנות לה הוא ראוי וליצור יינות מתיישנים ומורכבים.

סדרת יינות הדגל קרויה TIMELESS ולא בכדי. היינות משתבחים ומתיישנים עד שמונה שנים בחביות עץ אלון וראויים לשתיה לשנים רבות (15-20 שנים ויותר...). הענבים האדומים של היקב נבצרים בכרם בן זמרה הגלילי והלבנים מכרם אבשלום למרגלות הר תבור.
המושבה הטמפלרית וילהלמה (בני עטרות) נשמרה כמעט בשלמותה והשדות הירוקים והשקט האופף את המושב, הינם קסם של ממש המשדר אווירה של חו"ל.
.וילה וילהלמה על פי חזונם של גיל ומוטי הינה המקום בו החיים הטובים מתחילים, מקום המגיע אל הטוב שבכל אחד מאיתנו , מקום של שמחה ואנרגיה טובה.

יינות היקב

אנחנו אוהבים להסתכל על היינות שלנו כעל "חוויה החבויה בחבית" והנה בצאתה לאוויר העולם, צצה לפניכם אותה חוויה ומציגה עצמה לראווה במלוא הדרה. ביקב וילה וילהלמה אנחנו מייצרים יינות במגוון סגנונות: אדומים, לבנים, קינוח ויין בסגנון פורט. היינות מספרים את סיפור היקב – כל יין זקוק לזמן משלו להשתבח ולהתיישן ואין לדחוק בו.

TIMELESS  - סדרת הדגל של היקב, אכן נטולת זמן. זהו יין אדום המורכב בעיקר מזני הענבים קברנה סוביניון ומרלו, הידועים כענבי היין המובילים של מחוז בורדו המפורסם בצרפת. אנחנו משבחים את יינות הסדרה בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקני, לפרקי זמן שונים וארוכים ולכן מיוצרות ממנו מספר תוויות.

גראנד רזרב – סדרה הכוללת שלוש תוויות: קברנה סוביניון, מרלו ושרדונה, יינות זניים המשביחים בחביות עץ אלון. היינות אלגנטיים, נעימים, עגולים, מתאימים לכל חיך וישדרגו כל ארוחה.

הוילה – בסדרה יינות לבנים, סמוקים וקינוח: סוביניון בלאן, פלוראל בלאן, רוזה ויין קינוח מענבי מוסקט אלכסנדרוני. היינות קלילים, ארומטיים ויתאימו היטב לפיקניק, חוף הים או ליום שישי בבראנץ' שבוילה.

קינוח – היקב מייצר יין בסגנון פורט מענבים אדומים ולבנים – "וילהלמפורט", ברנדי ליקר "אוסטה אלייאק

 

לחצו כאן לגלריית היינות

יינות משתבחים בחבית

יינות משתבחים, או מתיישנים, הם חוויה: ריחות, טעמים, אספנות וכמובן בסיפור שמאחוריהם. מצד אחד, אלו יכולים להיות יינות שרכשתם ופתחתם לאחר זמן רב, במקרה זה אלו הם יינות מתיישנים. מצד שני, יכולים אלו להיות יינות שעוד ביקב, נותרים זמן רב בחביות ומשווקים רק לאחר מספר שנים.

לפי התפיסה הפילוסופית של היקב, על היינות להשביח זמן רב בחביות ואחר כך להתיישן פרק זמן נוסף בבקבוק. כך למשל, בשנת 2017 משיק יקב וילה וילהלמה יינות מבציר 2007.

בסדרה TIMELESS משך ההשתבחות הארוך ביותר בחביות הוא 89 חודשים (2,662 ימים), מבציר 2006. היין הישן ביותר שנמכר מהמדף הינו TIMELESS  2005  שהשתבח 1,243 ימים, שהם כ – 3.5 שנים מבציר 2005. יתרה מכך, אנו ממליצים לשתות את היינות הללו גם לאחר 15 שנים ממועד הבציר.

ניתן לקנות יין שהשתבח בחביות, כשהוא מוכן לשתייה, או להקדים ולקנות שישיית יינות ולפתוח בכל תקופה אחד מהם, על מנת לבחון את ההתפתחות בבקבוק לאורך זמן.

 

 

לחצו כאן לגלריית היינות

כרמים

יין איכותי מתחיל בכרם. בוילה וילהלמה השקענו מאמצים רבים על מנת למצוא את אזורי הגידול הטובים והמתאימים ביותר לזנים המרכיבים את יינותינו. זאת מתוך הבנה שהדרך היחידה לייצר יינות המשתבחים ומתיישנים לשנים רבות היא בחירת מיקום אידיאלי לכרמים וטיפול מסור בהם

מרתף היין-הלב הפועם של הוילה


מרכז המבקרים החדש של היקב ממקום במרתף הוילה הטמפלרית .לפרטים נוספים לחץ כאן

 

 

 

 

צרו איתנו קשר